Selecteer een pagina

Het Infra-team

Uit wie bestaat het Infra-team?

Het Infra-team bestaat momenteel uit 5 vaste krachten. Deze krachten zorgen ervoor dat het bedrijf draaiende blijft, zodat wij u als klant van alle gemakken kunnen voorzien en tevreden kunnen stellen. Als Infra medewerker zijn we breed inzetbaar binnen het bedrijf. Dit wil zeggen dat we ieder onze eigen specialiteit hebben, maar óók voornamelijk als gezamenlijk team werkzaamheden uitvoeren. Dit brengt na jarenlange samenwerking met zich mee dat we op elkaar zijn ingewerkt en dus als een goed geoliede machine draaien.

Een kleine introductie van ons team:

 

 

Bart Rosier

Gordon van Staveren

Philippe Nélis

Wiel Thomassen

Sanne Frambach

Wat doen wij bij Infra?

Bij Infra kantoormeubilair doen we ons uiterste best om voor u als klant klaar te staan en u te helpen tot een keuze te brengen van uw bedrijfsinrichting. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe producten in ons assortiment in zowel nieuw als gebruikt meubilair. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij dragen zorg aan u als klant, alvorens maar ook na uw aankoop.

Het doel van ons bedrijf is om samen met u als klant een nieuwe, frisse werkomgeving te creëren voor een aantrekkelijke prijs.