Selecteer een pagina

Advies in showroom

24 maanden garantie

Snelle levering

Goede prijs / kwaliteit

Gebruikt meubilair

Bent u op zoek naar gebruikt kantoormeubilair? Voor tweedehands kantoormeubilair van uitstekende kwaliteit bent u bij Infra aan het juiste adres. We zijn al meer dan 10 jaar de specialist in gebruikte kantoormeubelen. U kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod. Gebruikt meubilair kopen bij Infra betekent dat je niet alleen voor een zeer scherpe prijs een nieuw interieur in uw bedrijfsomgeving haalt, maar ook duurzaam en circulair bezig bent. Hierdoor helpt u mee aan een beter milieu. Verduurzaam daarom uw kantoor met gebruikt kantoormeubilair van Infra.

Bureaustoelen

Bureaus

Kasten en opbergen

Kantinestoelen

Kantinetafels

Vergadertafels

Vergaderstoelen

Magazijn en legbordstelling

Werkstoelen

Garderobe inrichting

Ontvangstmeubilair

Scheidingswanden

Kluizen

Design

Directie

Diversen

Bureaustoelen en vergaderstoelen krijgen te maken met slijtage van stof. Wij vinden dat er dan nog steeds geen enkele reden is om de stoel af te schrijven. Na een keuze uit ons assortiment stof kleuren, zorgt onze stoffeerder ervoor dat de stoel weer als nieuw uitziet. Zo verlengen we de levensduur.

Hoewel de kwaliteit van ons gebruikte meubilair al hoog is, kunnen er natuurlijk onderdelen aan slijtage zijn ondergaan. Wij zorgen ervoor dat het product volledig wordt nagekeken en zo nodig gerepareerd. Hierna krijgt het product een volledige reiniging en wordt wanneer nodig ingesmeerd met een care-product. Het repareren van producten zorgt voor een circulair proces en verlengd zo de levensduur van het meubilair.