Selecteer een pagina

Wij zijn gestart met de nieuwbouw.

Na een succesvolle periode van ruim 10 jaar in Gronsveld, is het voor ons tijd om de stap te zetten tot het bouwen van een eigen pand. De fundering is gelegd om als bedrijf nieuwe wegen in te slaan, maar ook om bestaande wegen te verbeteren.

In een tijd van onzekerheden in de wereld, hebben wij het vertrouwen in de toekomst en zullen wij als bedrijf blijven innoveren, verbeteren en vernieuwen. We zullen samen moeten werken, om langzaam terug te gaan naar vertrouwde tijden. Het zal niet makkelijk worden, maar wij zullen klaar staan om het voor u zo goed en comfortabel mogelijk te maken.

 

Wat gaan we doen?

Wij zijn de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om de ervaring voor onze klant, zo makkelijk en goed mogelijk te maken. Nu is de tijd aangebroken om een stap verder te gaan. Daarom gaan wij voor u, maar natuurlijk ook voor onszelf, een nieuw onderkomen bouwen. Dit zal niet op de vertrouwde plek in Gronsveld zijn, maar in Maastricht.

Wees gerust, het nieuwe pand komt hemelsbreed een kilometer verder dan het huidige pand te liggen en wel naast de Intratuin te Maastricht.

 

 

Waarom gaan wij dit doen?

We hebben gemerkt dat door veranderingen in de markt, uitbreiding van onze werkzaamheden en onze ambitie (om zo circulair mogelijk te ondernemen), ons huidige pand niet meer aan onze wensen voldoet. Het groene aspect is van groot belang in de keuze om nieuw te gaan bouwen.

Vanaf de oprichting van het bedrijf houden wij ons bezig met circulair ondernemen. Hier hoort natuurlijk ook een milieuvriendelijke vestiging bij. Door nu verbeteringen door te voeren, kunnen wij u als klant straks nog beter en sneller van dienst zijn. Onze mate van service zal hoog in het vaandel blijven staan en zult u in de toekomst nog altijd in alle prijsklassen bij ons terecht kunnen. Er zit alleen een nieuw jasje omheen.

 

 

Wanneer gaat dit gebeuren?

De eerste palen zullen in juni 2021 de grond in gaan. Wij verwachten aan het einde van 2021 ons nieuwe pand te kunnen betreden. Natuurlijk houden wij u via de website en socialmedia op de hoogte van de progressie.